Der findes et hav af muligheder, og lige så mange steder at finde opskrifter.

Vi bringer her et lille udpluk af opskrifter og ideer.

Til hverdag og fest

10 opskrifter på økologisk fisk skaldyr.

Læs mere her

Blue Marlin

(Makaira nigricans)

Fangstområde:-

Kendetegn:Kødet er rosa til rødt ret fedtindhold.

Beskaffenhed:-

Produktionsform:Frosset i fileter eller steaks. Fås også røget.

Sæson:Hele året.

Sværdfisk

(Xiphias gladius)

Fangstområde:-

Kendetegn:Kødet er generelt creme til mørkt med en mørkere blodlinie.

Beskaffenhed:-

Produktionsform:Frosset i fileter eller steaks.

Sæson:Hele året.

-->

Jacob Kongsbak Lassen, Stamholmen 140 B
DK-2650 Hvidovre, tlf.: 33 79 95 66, e-mail kongsbak-lassen@mail.dk