Dit navn

Din email addresse

Din vens navn

Din vens email addresse

Besked

Forventningens glæde – kun overgået af

virkeligheden

Vores kvalitetsgaranti er præcis dét, der ligger i ordet: Kvalitet. Og garanti. Længere er den ikke.

Jacob Kongsbak Lassen tilbyder kvalitetsgaranti fra det øjeblik fisken lander på vores disk. Kvaliteten omfatter alle vores processer, f.eks. håndskårne fileter, og brug af rene råvarer. Og med garantien følger vores virksomhedsetik og mange års erfaring.

Analyse af risikofaktorer

Vi arbejder kontrolleret ud fra de syv H.A.C.C.P principper (Hazard Analysis and Critical Control Point) med bl.a. grundig analyse af de forskellige risikofaktorer, både kemiske, fysiske og biologiske.

Grøn virksomhed

Vi er ISO 14000 certificeret som grøn virksomhed. Og arbejder kontinuerligt på at kunne tilbyde den højeste standard inden for bæredygtig produktion. I partnerskab med virksomheden Ragn Sells genanvender vi 93% af vores affald. Og har siden 2010 til fulde levet op til EU’s mål og krav til kvoter på genanvendeligt affald.

Statskontrolleret økologisk

Mange af vores produkter bærer det statskontrollerede røde Ø-mærke i det omfang det er muligt.

Elite-Smiley

Vi er udstyret med Fødevarestyrelsens Elite-Smiley, der fra ende til anden glimter ved sit fravær af anmærkninger i kategorier som håndtering af fødevarer, rengøring og vedligeholdelse. Rapporten kan du dykke ned i her.

Altid 100% frisk levering

Al distribution foregår i moderne køle- og frysebiler godkendt efter EU-standarder, hvilket garanterer en altid 100% frisk levering.

Jacob Kongsbak Lassen, Den Hvide Kødby, Flæsketorvet 1-9,
DK-1711 København V, tlf.: 33 79 95 66, e-mail kongsbak-lassen@mail.dk