Dit navn

Din email addresse

Din vens navn

Din vens email addresse

Besked

Jacob Kongsbak Lassen er blevet MSC certificeret.

Kvalitet, Håndværk og Ansvarlighed, har altid stået Jacob Kongsbak Lassen nært og derfor er det med glæde at vi nu også er blevet MSC certificeret.


Hvad står MSC for?

Vision
Vision er, at verdenshavene myldrer med liv, og fiskebestandene bevares for både denne og fremtidige generationer.

Mission
Mission er at bruge miljømærkning og fiskericertificeringsprogram til at bidrage til verdenshavenes sundhed ved at anerkende og belønne bæredygtige fiskeriprincipper, påvirke folks valg når de køber fisk og skaldyr og samarbejde med vores partnere om at gøre markedet for fisk og skaldyr bæredygtigt.

Hvorfor MSC?
• Arbejder i udviklingslandene.
• Samarbejder med virksomheder i forsyningskæden.
• Samarbejder med fiskerne.
• Sætter standarder.

MSC har udviklet standarder for bæredygtigt fiskeri og sporbarhed af fisk og skaldyr og er i dag førende inden for området. Begge MSC standarder lever op til de skrappeste retningslinjer for ”best practice” i verden og er med til at forandre de globale markeder for fisk og skaldyr. Halvdelen af verdens fisk og skaldyr kommer fra udviklingslandene, og for millioner af mennesker er fisk en meget vigtig ernæringskilde. MSC opfordrer og hjælper fiskerier i verdens fattige lande til at tage del i programmet og udnytte de fordele, som certificering og miljømærkning kan tilbyde. MSC tilbyder fiskerier over hele verden at blive anerkendt og belønnet for en god forvaltning. Ved at indgå i samarbejde med bæredygtige fiskerier for at skabe et marked for bæredygtige fisk og skaldyr bliver andre fiskerier motiveret til at ændre praksis.


Jacob Kongsbak Lassen

Jacob Kongsbak Lassen, Den Hvide Kødby, Flæsketorvet 1-9,
DK-1711 København V, tlf.: 33 79 95 66, e-mail kongsbak-lassen@mail.dk